Bel ons045 - 569 56 80

Stuur een E-mailgildelandgraaf@gmail.com

Ons adresSweelinckplein 1, 6371 LB Landgraaf

Mindfulness Mindfulness

Cursus Mindfulness 

“Wil je ontdekken wat mindfulness eigenlijk is? Hoe je bewust kunt zijn, aandachtig, zonder oordeel? En wat dat jou brengt? Of misschien wil je gewoon eerdere ervaringen met mindfulness eens opfrissen?”

Mindfulness betekent met volledige aandacht voor het hier-en-nu aanwezig zijn, vol ervaren, bewust zijn. Door automatismen zoals oordelen, vergelijken, analyseren, controleren of je afkeren alleen op te merken, erbij te blijven en voorbij te laten gaan, ervaar je meer en anders dan je gewend bent. 

Als hiermee je interesse is gewekt, is de cursus Mindfulness van het Service Gilde Landgraaf misschien wel iets voor jou. In het voorjaar en najaar start het Gilde telkens met een nieuwe training die wordt gegeven door Marc VanderBroeck. 

De acht cursusbijeenkomsten worden op vrijdagochtend van 9.30 – 12.00 uur gehouden in SkyLounge, Sportlaan 7 in Landgraaf. 

Op een vrijdag voorafgaand is er een introductie-/informatiebijeenkomst op dezelfde locatie.

De bijdrage in de kosten voor deelname aan de introductiebijeenkomst is € 4,25 en de bijdrage voor de gehele training is € 34,00. De maximum groepsgrootte voor de cursus is tien personen. 

Verdere inlichtingen over deze training Mindfulness kan bij het Service Gilde.
Aanmelden kan bij voorkeur via het inschrijfformulier op de website van het Gilde zie inschrijfformulier